Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nedeljom

Nedeljom kuvam ručak za ponedeljak. Pustim dve mašine veša: beli i šareni. Peglam. Obrišem prašinu i operem podove. U mašinu za pranje sudova uglavnom ne mogu da mi stanu svi prljavi sudovi, tako da perem i sudove. A lepo su mi govorili da kupim mašinu od 60cm, a ne od 45 cm. Nisam slušala. Depliram se, sređujem nokte, perem kosu, feniram se. Nedeljom potrošim struje kao jedna prosečna četvročlana porodica.

Nedeljom napravim plan obaveza za celu narednu nedelju, koga se najverovatnije neću pridržavati. Tog dana se divim svim ljudima koji odmaraju, jer ja odmaram samo ukoliko sam bolesna. Trudim se da isfotkam i napišem post za blog. Ne stignem uvek, onda me grize savest, ali to je već posebna priča.

Nedeljom učim kako se koristi fotoaparat. Photoshop još uvek nemam. Možda je bolje tako, za sada. Nedeljom napravim čokoladni mousse od aquafabe, jer jedino za njega imam vremena.

 

nedeljom

 

nedeljom

 

nedeljom

 

nedeljom

 

nedeljom

 


Čokoladni mus

Od sastojaka vam je potrebna samo crna organska čokolada i aquafaba. Ukoliko kao ja kupujete organsku leblebiju u konzervi, tečnost (aquafaba) u kojoj su bile leblebije možete iskoristiti za čokoladni mus * Tečnost mutite mikserom dok se ne pretvori u gusti sneg, pa postepeno dodajte rastopljenu štanglu ili dve crne organske čokolade * Ostavite pola sata u frižideru *

A te leblebije koje su bile u konzervi, e od njih možete da napravite krem čorbu od leblebija, u ponedeljak.